آلفردو، پاستای محبوب ایتالیایی

3361

امروزه سس آلفردو در بین رستوران ها و مردم جایگاه ویژه ای پیدا کرده و به دلیل طعم مطلوبش، در بسیاری از غذاها از این سس استفاده میشود. اما این سس برای اولین بار در کدام کشور تهیه شده؟ دو روایت درباره اصلیت این سس خوشمزه وجود دارد بعضی های میگویند این سس اولین بار در ایتالیا و توسط "سرآشپز آلفردو دی للیو " درست شده و برخی دیگر بر این باورند که اصلیت این سس آمریکایی است.اما واقعیت کدام است؟ پاستا آلفردو در سال ۱۹۱۴ در شهر رم توسط سرآشپز آلفردو درست شد. این پاستا از کره، پنیر پارمیان رگیانو، که یک پنیر کمیاب و اصیل ایتالیایی است به همراه پاستا فتوچینی تشکیل شده. سال‌‌ها از شهرت این سس گذشت تا اینکه دو هنرپیشه آمریکایی، ماری پیکوود و داگلاس فیربانکس در سال ۱۹۲۷ میلادی، این پاستا لذیذ را امتحان کردند و تصمیم گرفتند که پاستا آلفردو را مشهور کنند. آلفردو پس از آن، شکلی آمریکایی پسند به‌خود گرفت. البته به جای پاستای فتوچینی، پاستا پنه و همچنین به‌جای پنیر پارمیان رگیانو، پنیر پارمزان در این سس جایگزین شد و همچنین افزودن برای غلظت بیشتر، خامه و آرد سفید به آلفردو اضافه شدند. بعد ها آلفردو مشهورتر شد و انواع مواد پروتئینی به‌آن اضافه شد. نکته جالب اینکه سس آلفردو نه گوشت دارد، نه مرغ، و نه هیچ پروتئین فراوری شده دیگری. اما این سس به‌علت طعم و مزه‌ی دلچسب خود، توانست به فرهنگ‌ها و کشورهای مختلف برود و متناسب با ذائقه آن مردم، شکل جدیدی به‌خود بگیرد.

مطالب مرتبط