فست‌فود و تاریخچه‌ آن

1485

امروزه یکی از بیشترین کلماتی که در زندگی روز‌مره‌ی خود می‌شنویم، کلمه‌ی فست‌فود است. اگر بخوایم صرفا به معنی کلمه دقت کنیم، فست‌فود به معنای غذای حاضری است. حتی به واسطه ایرانیزه شدن کلمات، غذا‌های نیمه‌‌ آماده‌ای که از سوپر مارکت‌ها خریداری می‌کنیم، یا حتی غذاهای ایتالیایی مختلف، مانند پاستا و لازانیا، برای ما یادآور غذاهای حاضری هستند و از آنها با نام فست‌فود یاد می‌کنیم. اما واقعیت چیز دیگری است. پاستا، لازانیا و سایر غذاهایی که عمدتا در رستوران‌ها میخوریم، و ریشه‌ی ایرانی ندارند، فست‌فود نیستند. ریشه‌ی کلمه‌ی فست‌فود برمیگردد به سال ۱۹۴۰، زمانی که برادران مک‌دونالد از شیوه‌ی سرویس‌دهی رستوران‌ها و مدت‌زمان آماده سازی غذا‌ها در آمریکا راضی نبودند. تصمیم گرفتند تا راهکاری پیدا کنند که غذا پس از ثبت سفارش، در بازه‌ی زمانی ۳۰ ثانیه تا ۵ دقیقه حاضر شود و به دست مشتری برسد. در واقع مبدع کلمه‌ی فست‌فود، برادران مک‌دونالد بودند و توانستند با رویکرد متفاوت خود در سرویس‌دهی به مشتریان، به بیش از ۳۶،۰۰۰ شعبه در سرتاسر جهان برسند.

مطالب مرتبط